Esther van Dijken uit Baflo

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Delfzijl en via een aantal plekken in onze mooie provincie  Groningen nu de aflopen 10 jaar woonachtig in Baflo.

Waar wil je naar toe?

In politiek ben ik enorm gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de nieuwe gemeente het Hogeland. Veel oog voor mensen en vooral dichtbij hen te staan. Goed uit te kunnen leggen waarom de de PvdA dingen wel of niet doet. Ze meenemen in processen zodat iedereen snapt van he hoe en waarom maar vooral SAMEN!  Het verschil te maken in het leven van mensen is wat mij drijft.

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?

Als er mensen zijn die denken mij nodig te hebben….bel mij gerust.

Heb je nog tijd voor hobby’s

Bijna alles wat ik doe vind ik leuk en een soort van hobby. Maar een voetbalwedstrijd fluiten, een rondje hardlopen of tijd met vrienden geeft nog net iets extra kleur.

Is er leven na de dood?

Dat is waar ik tot op de dag van vandaag over twijfel,  maar als er iets is hoop ik dat er vrede en rust is voor mij en allen die mij lief zijn.

Groen of links?

Links met een groen randje. Voor mij gaat dat samen

Waarom zouden Hogelandsters op jou moeten stemmen?

Ik hoop dat ik ze daar niet echt van hoef van te overtuigen. Ik zou zeggen stem met je hart en ik beloof dat ik voor iedereen enorm mijn best ga doen en indien nodig nog een tandje erbij. Een plek in de gemeenteraad moet je ook gegund worden en ik realiseer mij oo de grote verantwoordelijkheid die daarbij op mijn schouders rust.

Hoeveel zetels gaan we halen?

Geen idee …ik heb geen glazenbol. Mijn plek nr 7 tenzij met voorkeurstemmen. We wachten het rustig af.

Verder nog wat?

Nee dit is het! What you see is what you get!