Voorzitter

Ivo Poll

Ivo Poll

Over Ivo Poll

Samen sterk en samen vooruit zijn waarden van de PvdA. Zeker zijn van de beste zorg en onderwijs, een fijne plek om te leven, een goed inkomen en dat iedereen mee kan doen in de samenleving vinden wij belangrijk en dat zijn dingen om samen voor elkaar te krijgen.

Zo sta ik in het leven: ik doe de dingen niet alleen voor mijzelf, maar ook om anderen te helpen iets te bereiken. Een mooie mooi credo vind ik: Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Ik ben Ivo Poll, manager en coach, getrouwd met Mandy (psycholoog) en vader van Thomas (16 en voetballer bij FC Groningen) en Livia (9 jaar en later danseres?). Wij wonen sinds 2009 in Wehe den Hoorn. Onze roots liggen in Amsterdam en vrienden en familie uit die richting logeren nog vaak bij ons en samen genieten wij van het prachtige Hogeland.

Sinds 1994 ben ik lid van de Partij van de Arbeid zonder erg actief te zijn (weekendje weg met de jonge socialisten en een enkele bijeenkomst bijgewoond). In 2004 ben ik voor de toenmalige afdeling De Marne actief geworden, eerst als penningmeester en later als voorzitter. Sinds januari 2017 gaan de afdelingen Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond samen verder als afdeling Het Hogeland en daar ben ik nu voorzitter van. Wij zijn een sterke en actieve afdeling die vanaf 2019 in de nieuwe gemeente Het Hogeland een belangrijke rol wil vervullen voor de bewoners.

Juist nu moeten we samen werken aan een samenleving met een waardevol bestaan voor iedereen. We moeten zien kansen te scheppen, allemaal een bijdrage leveren en samen leven. Daar hoort een actieve maatschappelijke betrokkenheid bij en die vul ik in met mijn rol in het bestuur.